Airless spuiten is een manier om Sausklaar stukadoorswerk af te werken. Tevens is dit een hele snelle manier voor een super strakke afwerking. Denk hierbij aan ongeveer een doorgaans gezinshuis, in 1 dag!!! Dit is dan wel op 1 kleurtint. Wilt u meerdere kleuren dan is dat ook mogelijk maar helaas niet op 1 en dezelfde dag. Dit omdat je dan de andere kleur(en) afplakken moet. Om dat te kunnen moet de muur die afgeplakt moet worden vanzelfsprekend droog zijn.

Hoe wij Airless spuiten

Wij werken met meerdere soorten verf, allemaal uit de schrobklasse 1 dus goede producten. Alleen is de ene verf beter schoon te maken dan de ander. In geval van verf is het vaak waar, hoe meer u betaald hoe beter het product. Dit komt in veel gevallen door beter onderzoek van de verfleverancier. En het toepassen van betere afbind materialen waardoor de verf langer schoon te maken is zonder te verzadigen van vuil.

Vraag naar de mogelijkheden en laat u adviseren mocht u twijfels hebben

Airless spuiten

Hier ziet u links een airless gespoten muur en een Airless gespoten plafond. Dit moet allemaal nog wel egaal op drogen.

De combinatie met een amsterdamse plint en betonlook wand maakt het af. De wand rechts is behangklaar gestukadoord alleen nog niet afgewerkt met behang.