Hoe Stukadoorsbedrijf Smeeris ontstaan is.

stukadoor

Stukadoren is een ambacht, een vak wat je leert door het veel en lang uit te voeren. Zelf heb ik het geleerd van vader op zoon. Ik stukadoorde mijn eerste wandje toen ik 9 jaar oud was en mijn eerste plafond toen ik 12 jaar oud was. Dat werk mocht ik oefenen bij het bedrijf waar mijn vader werkte in de school vakanties. Het bestond voornamelijk uit behangklare wanden en sausklare plafonds. Tegenwoordig spreken we van stucwerk klasse 1 of klasse 2. Ondertussen zat ik op school om te leren voor automonteur. Dit heb ik uitgeoefend van mijn 15e tot mijn 18e jaar. Op mijn 18e ben ik volledig in het vak gegaan in het bedrijf waar mijn vader werkte. Dit was voornamelijk nieuwbouw werk bij grote aannemers. Omdat mijn hart ligt bij particulier werk heb ik na 4 jaar in 2008 Stukadoorsbedrijf Smeeris opgestart.

Door een brede interesse en jaren lange ervaring in de bouw denken wij met u mee en kunnen wij u ook op meerdere vlakken binnen uw verbouwing advies geven om tot een mooi en kwalitatief eindresultaat te komen. Ons netwerk betstaat onder andere uit elektriciens, timmermannen, loodgieters, totale badkamerinstallateurs, schilders en keuken en badkamer leveranciers.

Kortom: als u voor stukadoorsbedrijf Smeeris kiest, kiest u voor ervaring!