Stucwerk klasse 1 word heel veel toegepast. Het is een mooie strakke afwerking. Voorheen werd dit sausklaar genoemd. Zoals die naam al zegt moet dat nog afgewerkt worden met een laag verf zoals muurverf. Hier kunt u voor kiezen om dit zelf te doen, of wij kunnen dit voor u uitvoeren.

Dit doen wij op 2 manieren. Kleine klusjes sausen wij. De grotere voeren wij uit met een airless spuit. Klik op het woord voor uitleg over het Airless spuiten.

Wilt u glad stukadoorswerk maar dan afwerken met behang? dan is het niet nodig om klasse 1 af te werken en volstaat stucwerk klasse 2. (voorheen Behangklaar) Dit is dan ruim voldoende en zorgt voor een mooi eindresultaat afgewerkt met bijvoorbeeld behang, sierpleister of betonlook

Wij werken met gips van Gyproc. Dit is op een natuurlijke basis en gebruikt veel minder chemicaliƫn om uit te harden dan andere soorten materialen. Ook zijn wij er van overtuigt dat het een fractie harder is dan de gips van hun concurrent. Toch fijn aangezien gips helaas geen super harde stootvaste afwerking is.