Voor de betonlook afwerking werken wij voornamelijk met 2 merken.

Pandomo als het voornamelijk decoratief is of lichte vocht belasting krijgt. Denk hierbij aan de achterkant van een keuken of kleedkamers van bijvoorbeeld sportzalen.

Beal Mortex als het technisch waterdicht moet zijn. Denk hierbij aan badkamers en dergelijke.

Pandomo passen wij veel toe in keukens, toilet ruimtes, bijkeukens maar ook op bijvoorbeeld 1 of meerdere wanden in de woonkamer. Het is een harde afwerking die niet snel beschadigd. En als hij afgewerkt is met onze extra afwerklaag dan is het vuil afstotend en heel goed schoon te maken. Pandomo kan als afwerking toegepast worden op een muur met klasse 2 afwerking als dat netjes is uitgevoerd.

Beal Mortex passen wij veel toe in badkamers, ook de natte ruimtes zijn dan een optie om te stukadoren in plaats van bijvoorbeeld tegels. Beal Mortex is nog harder dan Pandomo en kan bijvoorbeeld ook op aanrechtbladen, vensterbanken ed. Het mooie aan Beal Mortex is dat het vanuit zichzelf met een laagdikte vanaf 1 mm al waterdicht is. Hierdoor is het dus een prima afwerking voor in uw badkamer.

betonlook Beal Mortex
Betonlook afwerking met Beal Mortex op de muur, tegels op de vloer
Hier ziet u een douchehoek die is voorbereid voor een Beal Mortex afwerking. Eerst is de badkamer gestukadoord met cement gebonden materiaal waarbij wapeningsgaas is ingebed om scheurvorming zoveel mogelijk te voorkomen. En pasta met kimband in de hoeken voor hoekversteviging.
Hier ziet u de douchehoek afgewerkt met Beal Mortex in een neutrale kleur.