laatste klus van het jaar!

Hier gestukadoord en verf gespoten op 2 tinten.

stucloper weg, stofzuiger erdoor en de klus is weer afgerond! Nu genieten van de kerstvakantie!!! 8 Januari beginnen wij weer, we zijn wel bereikbaar voor vragen.

vandaag weer lekker plafonnen

De maandag weer beginnen met een mooie 60m2 plafond met Amsterdamse plint. De zakjes liggen klaar, nog even wapeningsgaas op de v-naad van het plafond plaatsen en smeren maar..

kleur combinaties

Kleuren! Je kunt er alle kanten mee op. De eigenaresse van deze woning heeft als basiskleur en licht roze tint gekozen, en in de woonkamer een hoek donker groen. Hier komt de piano te staan. Op de foto is wat verkleuring te zien op de muur, dit komt door het zonlicht uiteraard.

leuke ideeën

deze klant wilde graag een schilderde lambrisering. Zij wilde dat zelf gaan schilderen als wij klaar waren met spuiten van de wanden en het plafond, als extraatje hebben wij tijd tussendoor gevonden om het voor de klant mee te nemen. Ziet er weet fraai uit en het is meteen klaar. Nu kan de stucloper er uit en kunnen ze beginnen met het egaliseren van de vloer voor de pvc afwerking.

kozijn aansmeren en hoeken herstellen

hier in de verbouwing is een nieuw kozijn geplaatst, meestal kiest men ervoor om het kozijn op te dikken met smeerlatten waar wij gelijk mee kunnen stukadoren. Dan werkt men dat later met een platstuk af.

Wat wij hier gedaan hebben is ook een manier van afwerken, we hebben de oude hoeken hersteld en naar het kozijn toe gewerkt. Erg strak al zeg ik het zelf.

trots op eigen werk

Even een broodje eten en genieten van je eigen werk. Na droging (over een aantal dagen) het plafond spuiten en dan is deze klus ook weer af. De wand begint vlekken te vertonen, dat betekend dat deze ook aan het opdrogen is. Waar hij matte plekken krijgt is het vocht weg, de plekken die nog “glimmen” hebben nog wat vocht.

Hoge wand met dikteverschillen over 3 verdiepingen klaar maken voor plaatsing trap

Mooi als het uitkomt zoals gedacht

De eigenaar van deze woning wilde graag een Amsterdamse plint maar twijfelde of het wel mooi was om het te doen ivm de keuken, deze zou hoog en bijna tegen het plafond komen dus de plint zou weg vallen. Maar omdat wij de plint zelf maken kunnen wij hem aanbrengen zoals wij zelf willen dus hebben we hem uitgemeten en om de keuken laten lopen. Toen de keuken eenmaal gezet was zag de eigenaar wat de bedoeling was en moest toch ook wel toegeven dat dit de mooiste optie was.

Planning

vanwege extreme drukte is het handig om tijdig uw stukadoor vast te leggen. Zorg dat u met een partij in zee gaat die zijn afspraak na komt, wij zien dit de laatste tijd helaas veel voorkomen. Bedrijven die een afspraak maken en dan niet op komen dagen omdat er een mooiere klus is aangeboden waar men meer of sneller geld kan verdienen. Deze klanten bellen dan in paniek rond en komen dan vaak bij ons uit, alleen door de drukte kunnen wij ook niet altijd nog wat werk tussendoor oppakken want we willen niet de vooraf ingeplande klanten teleur stellen.

weer een waanzinnige recensie!!!

hard work pays off, hier word ik zo blij van. Bedankt mensen😊

Pagina 1 van 3

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén